Помагайте! Дарената кръв за катастрофиралия Симеон не достига

Животът

23-07-2015, 12:38

Снимка:

снимка, novini.bg,

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Моторист с риск за живота, блъснал се в паметна плоча

Състоянието на младия бургазлия остава критично

28-годишният Симеон Димитров все още се намира в „Реанимация". Състоянието на бургазлията продължава да бъде критично, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ-Бургас.
Симеон се нуждае от постоянно кръвопреливане заради тежките травми след претърпяната катастрофа в неделя сутринта. Поради тази причина лекарите не могат да определят точното количество, необходимо за възстановяването на младия бургазлия.
Десетки са се отзовали на призива, пише Флагман и са посетили „Кръвния център”, за да помогнат на Симеон, съобщиха негови близки. Кампанията по кръводаряване продължава.
Всеки, който иска да помогне за спасяването на живота на Симеон Димитров, може да го направи от 7.30 до 14.00 часа в „Кръвния център” на МБАЛ-Бургас, който се намира на ет. 1 в ДКЦ I. Кръводарителите трябва да са от 18 до 65-годишна възраст, да носят със себе си лична карта и да са в добро здравословно състояние.
Припомняме, че Симеон Димитров постара тежко, след като падна от мотора си на връщане от работа в Слънчев бряг. Пътният инцидент е станал в неделя, около 04:00 ч. сутринта, край Ахелой.