Две тежки катастрофи край Сарафово - момиче и мъж са с риск за живота

Крими

23-07-2015, 14:28

Снимка:

снимка, darik

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургазлия спешно се нуждае от кръв, след тежка катастрофа

В при друг удар край Карнобат 12-годишно момченце е в болницата

Двете тежки катастрофи са станали между Бургас и Сарафово, съобщиха от полицията. Около 19.30 часа снощи, поради движение с несъобразена с интензивността на пътния трафик скорост, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно, лек автомобил "Форд Фиеста", с бургаска регистрация, управляван от 23-годишната А.М. от Бургас. Водачката на автомобила е настанена в отделение "Реанимация", с опасност за живота, а нейният спътник К.С., 29-годишен от Бургас, е настанен за лечение в БАЛ – Бургас, без опасност за живота. 
Другият тежък инцидент е станал по пътя Поморие-Бургас, преди кв. Сарафово. При излизане от десен завой, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира лек автомобил "Мерцедес Е 290 ТД", с бургаска регистрация, управляван от 44-годишния А.Т. от Поморие, който е настанен за лечение в отделение "Реанимация" към МБАЛ – Бургас, с опасност за живота. Нанесени са щети и по металната мантинела. 
Дете също е пострадало в катастрофа. До с. Железник, общ. Карнобат, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил "Опел", с бургаска регистрация, управляван от 38-годишната П.П. от Карнобат, движеща се от с. Добриново към Крумово Градище. Ранено пътуващото в автомобила дете – К.К., 12-годишен от Карнобат, което е настанено в МБАЛ - Бургас за наблюдение с диагноза "охлузвания и натъртвания", без опасност за живота.