Избират най-добрия шофьор на Бургас

Мисия Бургас

24-07-2015, 10:39

Снимка:

снимка, darik

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Петлите ще направят уникално шоу на Летния театър на 22 юли

В музикалното шоу ще участват едни от най-добрите изпълнители в България

И тази година Фондация “Безопасни улици от Валя” ще отбележи подобаващо годишнината от създаването си. На 24 юли ще се състои концерт в Летния театър в памет на загиналите по пътищата на страната “Глас към небеса”, а на 25-и всеки един бургазлия ще може да участва в изпитанието “Най-добър шофьор на Бургас за 2015″. На 26-ти юли ще се проведе масовото велошествие из улиците на града “Да покараме с кмета!”.
В музикалното шоу ще участват едни от най-добрите изпълнители в България- Орлин Павлов, Теди Кацарова, Славка Калчева, Румънеца и Енчев, Стефан Илчев, Володя Стоянов, Стефан Митров, Тони Дачева, Маги Джанаварова, Проект “Вокализирай това”, Ангел, Тони Латева, Силвия и други.
Най-добрият шофьор ще бъде определен на 25-и юли от 16:30 часа и ще е в два кръга, които ще вървят успоредно един с друг. Докато едните участници шофират из улиците на града, другите ще минават полигона, който ще бъде изграден. Всички ще бъдат оценявани от екип от авто-инструктори и специалисти по безопасно шофиране дали съобразяват пътната обстановка, избират правилната скорост, спазват необходимата дистанция и владеят добре автомобила си и накрая ще се съберат получените точки и ще бъдат обявени победителите.