Край на романа между Гришо и Маша (снимки)

Слуховете за раздялата бяха потвърдени днес

Българският тенисист Григор Димитров потвърди раздялата си с Мария Шарапова.
"Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам ѝ много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят", каза хасковлията, цитиран от tenniskafe.com.
Димитров добави, че това е началото на нов път за него. "Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашия свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало".
В четвъртък един от водещите репортери на ESPN Дарън Роувъл написа в Twitter, че е получил потвърждение на слуховете за край на връзката между българина и Шарапова.
На въпрос от кого е дошло потвърждението, Роувъл отговори: "От някой, който знае".

Димитров и Шарапова, която е с четири години по-голяма, бяха заедно от 2012 г. Най-напред се появи видео от Милано, в което двамата се шегуват на улицата. Те бяха снимани заедно за първи път на романтична разходка по улиците на Мадрид през май 2013 г.
Няколко дни по-късно носителката на пет титли от Големия шлем потвърди, че двамата са заедно. Впоследствие те често говореха за отношенията помежду си.
Димитров минава през труден период и заради колебливите си резултати в тениса. Това доведе до раздялата с треньора му Роджър Рашийд.
Последната изява на Димитров в социалните медии е от четвъртък, когато пусна в Instagram красиво изпълнение от тренировка.

Жълтите медии в България шеговито предположиха, че Гришо е зарязал Шарапова заради Николета Лозанова.