Пловдивска двойничка на Анджелина Джоли - известен модел в Лас Вегас

Пловдив Лайф

25-07-2015, 13:15

Снимка:

в. Марица

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

През 2007 г. дългокраката красавица се явява на конкурса Мис Пловдив и завършва на второ място

Пловдив си има своята Анджелина Джоли. Цветелина Йорданова, която от няколко години живее в Лас Вегас, прилича убийствено на холивудската звезда, разказа вестник "Марица". Дори най-добрата приятелка вече не се обръща към Цвети с истинското име, а с това на актрисата. Любопитното е, че освен визуалната прилика двете сексапилни дами са една зодия - Близнаци. Любимият филм на Йорданова пък е "Отвъд граници", в който участва самата Джоли.
"Ще излъжа, ако кажа, че не ме ласкае да ме оприличават на Анджелина. Но това е нещо, с което съм свикнала. Този факт вече не ми прави впечатление. Аз не се сравнявам с нея, не я копирам. Искам да бъда себе си", казва пловдивската гордост в Лас Вегас, която работи много успешно като модел.

Първи приликата забелязва чичото на Цвети. През 2007 г. дългокраката красавица се явява на конкурса Мис Пловдив и завършва на второ място.  Още тогава вестник описват сребърната медалистка в надпреварата като Анджелина Джоли. И това я изстрелва в небето.

Приятелите в САЩ също откриват приликата. Даже многократно предлагат на пловдивчанката да се яви на кастинг за дубльорка на актрисата в някой филм. Но това в момента не е на дневен ред за Йорданова. Тя обожава професията си. Пътува много, снима. Последният проект беше свързан с кампания срещу насилието и трафика на хора. "Такъв е животът ми, не искам да го променям", категорична е Цвети.

И тя, и Анджелина безспорно могат да се похвалят с едни от най-сексапилните тела на планетата. Все пак малката разлика между двете е, че нашето момиче още си няма своя Брад Пит.

"Сериозните мъже в Лас Вегас са мираж в пустинята. Не знам откъде ще си избера приятел - дали от столицата на хазарта в САЩ, или от Пловдив. Една гледачка ми каза, че скоро съм щяла да го срещна. Още го няма, търся го", с усмивка разказва моделката. Признава, че няма определен тип мъже, който я привлича. "Просто между нас трябва да има химия, разбирателство и уважение", допълва чаровницата.