Кейт Мидълтън била против бракът на Хари с Кресида

Булевард

27-07-2015, 13:11

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Лична неприязън към сестра й Изабела е в дъното на раздора в кралския двор

Херцогиня Кейт Мидълтън е категорично против Кресида Бонас да стане част от кралското семейство. Защо добричката Кейт скочи на булката на принц Хари?

Оказва се, че Кейт има лична неприязън. Оказва се, че настоящият й съпруг принц Уилям сериозно се е интересувал от сестра на Кресида Изабела.

Ако Кресида се омъжи за Хари, двете семейства ще трябва често да общуват, следователно, това ще даде нов повод за безпокойство. Кейт се страхува,че Уилям може да възобнови чувствата си към Изабела, както и факта, че медиите ще се опитат да направят от мухата слон.

Във всеки случай, спокойният живот на Катрин е към края си, а на нея това никак не й се иска, тя и сега е под обстрела на камерите и  контрола на кралицата (блузки без ръкав не носи, къси поли не носи!!).

Изабел и Кресида

И да не забравяме старите страсти на съпруга й в двореца! Между другото, Уилям направи предложение на Кейт след като Изабел отказа предложението му, тогава клюкарите й лепнаха прякора Кейти Уейти  - вечно чакащата Кейт.

Говори се още, че Кейт е успяла да раздели преди веме Кресида с Хари, като й „доверила” за ужасите на кралския "затвор" и тежкият живот в двореца, така Кресида и избяга от Хари, но уви не беше завинаги.