Пуснаха за национално издирване Камен Куката - ударил руснака в Поморие

Крими

29-07-2015, 19:58

Снимка:

снимка, .bultrips

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бой с метална табела между туристи

Масовото меле преди дни е било провокирано от спор между две деца на плажа

За национално издирване е обявен Камен Балбузанов - Куката, който преди два дни обезобрази лицето на руски турист на плажа, стопанисван от Широката. 

Първоначално Балбузанов бе пуснат за местно издирване, тъй като веднага след плажния инцидент избягал с автомобила си.

В екшъна бил замесен и концесионерът на Централния плаж в Поморие, където е станал инцидента Христо Широков, известен в града като близък до несебърския бос Димитър Желязков-Очите. Няколко са пострадалите в масовото меле между майки, деца и бащи, при което най-тежко е засегнат руски турист, който от 27 юли е настанен в болницата. 

Именно от съпругата на руския гражданин тръгнало спречкването. Жената направила забележка на българче, което на няколко пъти минало твърде близо покрай хавлията й, пръскайки към нея пясък.

Момчето обаче играело на пясъка с още няколко други. Всички те били част от компанията на Камен Куката.

Рускинята бутнала детето, то започнало да крещи и така привлекло вниманието на родителите и те хукнали към мястото. Пръв стигнал Камен Куката, но до рускинята се изправил съпругът й - 46-годишният Александър.

Именно него по данни на полицията в Бургас, Куката ударил с табелата. Накрая двамата били разтървани от хора на плажа. Според информация на 24 часа сред децата, влезли в масовия конфликт на плажа е бил и 10-годишният Димитър, син на известния несебърлия Димитър Желязков-Митьо Очите.