Каджол и Шах Рук Хан на грандиозно парти в Албена

Добрич Лайф

03-08-2015, 18:02

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шах Рук Хан отсяда в президентския апартамент в Албена

Впечатлиха с танцовите си умения

 

                Филмът Dilwale  - Човекът с голямото сърце, който стана известен като най-бюджетния индийски филм до момента приключи своите снимки в България. Според данни на продуцентите бюджетът на лентата е бил 25 000 000 Евро като десет процента от тях са изхарчени в България.

 Продукцията обещава да е най-зрелищния индийски екшън правен до момента. Десетки локации в България се превърнаха в декор за суперпродукцията Снимките у нас продължиха около 60 дни като голяма част от тях преминаха в София и старата част на Банско. Най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра. Мащабната продукция засне атрактивни преследвания с автомобили, включващи скокове от скалите на носа и зрелищни катастрофи.

Номинираният 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд Шах Рук Хан и екипът му приключиха снимките в България с грандиозно парти в Албена. Локацията за партито бе избрана предварително от режисьора Рохит Шети и екипа му. Екипът на Шах Рук Хан, наброяващ над 150 души се забавлява до зори на ексклузивно  частно парти.

 Ганвие Бийч Клуб в Албена бе резервиран специално за партито съобщи Марин Конов – мениджър продажби в Албена АД. Диджеят на клуба бе подготвил специална програма от най-актуалните индийски песни и световни хитове. Индийските гости изненадаха всички с желанието си да слушат български хип хоп. Най-новите български хип хоп парчета накараха индийците да покажат майсторството си на дансинга. Самите Каджол и Шах Рук Хан показаха пред всички невероятните си танцовите умения с които са известни от филмите.