Шон Пен посегнал на Чарлийз Терон, разделят се

Безкомпромисната актриса напуснала любимия заради тежкия и избухлив характер

Западните медии се опитват да разберат защо една от най-красивите двойки на Холивуд - актьорите Шон Пен и Чарлийз Терон се разделиха в навечерието на сватбата си.

Най-споменавана е теорията, че Шон е посегнал на Чарлийз.

Съобщението, че Шон Пен и Чарлийз Терон се разделят (според слуховете инициатор на раздялата е актрисата) дойде като гръм от ясно небе за много фенове двойката по света.

В същото време, не се уточнява какво е довело до разпадането на връзката им. Тогава журналистите сами се опитаха да разберат какво се е случило между Шон и Чарлийз.

Според някои, Шон Пен се е върнал към старите си  навици, а именно, той е вдигнал ръка на Чарлийз. Известна с непоколебимия си характер Терон не могла да изтърпи такова унижение и веднага е посочила вратата на Шон.

Независимо от факта, че нито служители на двойката, нито уважаваните издания предпочитат да не коментират тази информация всеки знае, че Пен има избухлив нрав и е посягал на жена.

Например, това се е случвало с първата съпруга на Шон, певицата Мадона. Твърди се, че певицата дори се е озовала в болницата, след  близка среща с тежката ръка на съпруга й.

Говори се, че и втората съпруга на актьора, актрисата Робин Райт също е яла бой от благоверния си.

Според някои съобщения в медиите, причината за кавгата между Пен и Терон е работата.

Твърди се, Чарлийз е оставила Шон след съвместната им работа по филма "Последното лице". Шон е режисьор на лентата, а Терон се снима в главната роля. Възлюбения изнервял  Чарлийз със своите заяждания. Държал се като истински тиранин и измъчвал актрисата с дребнави изисквания. Недоразуменията и конфликтите, които започвали на снимачната площадка продължавали и у дома.

Чарлийз и Шон живеели заедно в продължение на година и половина и трябваше да сключат брак в Южна Африка, в родния град на булката - Йоханесбург. Сватбата е насрочена за 7 август, в деня на 40-годишнината от Терон и десет дни след 55-годишния юбилей на Шон.

Пен и Терон започнаха да се срещат през декември 2013 година. Според близки източници, двамата са се сгодили в Париж през зимата 2014. В интервю преди време Терон заяви, че е готова за промяна в живота си и не изключва появата на деца от връзката си с Шон.

"Сега съм готова на всичко. Никога не съм била една от онези жени, които казват:" О, не, аз ще имам само едно дете..." Ако това се случи, ще се радвам!" разкрива се актрисата.