Просякът Роналдо предизвика суматоха в центъра на Мадрид (видео)

Кампанията цели да покаже, че не всичко е такова каквото изглежда

"Искаш ли да ти дам телефонния си номер?" Вероятно 99.99% от момичетата, които чуят това предложение от просяк с футболна топка, ще постъпят като девойката от видеото - ще подминат, без дори да обърнат внимание. Действителността обаче понякога е по-различна от видимото на пръв поглед.

Защото под брадата, перуката, грима и раздърпаните дрехи може да се окаже... трикратният носител на „Златна топка” Кристиано Роналдо.

Звездата на световния футбол се преобрази като просяк в центъра на Мадрид. Той показа уменията си, докато се закача с минувачите. Първо представи трикове с топката, после полегна на площада, изтъквайки колко е уморен, но за съжаление не предизвика нито съчувствие, нито кой знае какъв интерес у минувачите.

Накрая маскираният нападател на мадридския Реал си поигра с момче. След това взе топката, попита го как се казва и докато му даваше автограф, свали изкуствената си брада и перуката. В този момент се появи истинският Роналдо и вече всички околни се приближиха и поискаха да се снимат с него.

С публикуването на видеото от събитието в социалните мрежи португалският нападател представи новата си компания  ROC Live Life Loud (ROC LLL) за аудиопродукти. Тя ще си партнира с Monster Products и ще продава продукти с марката на Роналдо.

Португалецът обясни, че всичко в живота му е свързано с добрите резултати и високото качество. По думите му иска да представи на хората най-качествения звук.