Световноизвестната тенисистка Анна Курникова е яздила коне край Разлог

Руската знаменитост е посетила конната база в четвъртък

Световноизвестната тенисистка Анна Курникова е яздила коне на базата в местността „Перивол“ край Разлог, съобщи Инфомрежа. Новината потвърди собственикът на най-живописната база в района “Peri Vollas” Иван Наков. "Анна Курникова е много хубава жена. Какво друго да ви кажа? В четвъртък язди в нашата база, но на другия ден си тръгна“, обясни Наков. По думите му руската знаменитост е посетила базата към 19 ч. в четвъртък, придружена от две млади дами. 

Трите разгледали базата, дори се качили на елитни коне и обходили за кратко близките туристически пътеки. „Анна Курникова си записа час за езда в петък от 17 ч., но в уреченото време не се появи, явно е променила намерението си заради лошото време“, каза Иван Наков.

Съпругата на Наков отбеляза, че височайшата гостенка за пръв път се появява в региона, въпреки че от година е закупила къща в разложкото село Бачево. Тя добави, че плановете на Курникова и двете й приятелки, едната от които представила като Елена, за петъчния ден били разходка из Пирин планина.

Къщата в Бачево била собственост на англичанин, който миналата пролет решил да се прибере в родината си и я обявил за продан. Пръв той споделил пред съседи, че към имота проявява интерес Анна Курникова. Такава информация достигнала и до кметицата на Бачево Соня Кулинчева. 

Твърди се, че бившата тенисистка й хвърлила око по интернет. Официално най-атрактивната къща в Бачево е закупена от Елена Осина от Москва, която още при пристигането си в селото споделила, че реалният собственик на имота е нейната приятелка Анна Курникова.

Мащабната дървена къща обитават периодично две млади рускини – купувачът Елена Осинова и приятелката й Анастасия. „Приятни момичета са, тихи, общуваме добре с тях. Тук са от няколко месеца, преди това са били на екскурзия в Индонезия“, разказват съседи.

Репортер на Инфомрежа успял да се срещне с Елена и Анастасия, които категорично отрекли  къщата да е на руската тенис звезда и обявили, че не знаят дали Анна Курникова в момента е в региона. Кметицата Кулинчева също не бе запозната бившата тенисистка да е идвала в селото и околностите му.

Година след покупката на къщата все още не става ясно дали тя е собственост на Курникова, или представящата се за нейна приятелка Елена Осина не е пуснала умишлено този слух, за да си спечели известност, каквито коментари има.

Дали приятелките, с които е отишла Курникова на конната база “Peri Vollas” са Елена Осина и Анастасия и наистина ли е била руската звезда в района на Бачево, засега няма категорични отговори.