Атанас Колев е новата играчка на Мария Илиева?

По разкази на очевидци двамата не криели интимната си връзка

Бившата съдийка в "Х Фактор" Мария Илиева и миналогодишния участник в шоуто Атанас Колев все по-често позволяват на околните да забележат интимността помежду им, макар доскоро да пазеха под пълен секрет връзката си, пише HotArena.

38-годишната певица залюби 20-години по-младият от нея рапър малко преди абитуриентския му бал, като от няколко седмици насам двойката съвсем спокойно показва чувствата си в барове и заведения,  разказват свидетели.

Скандалната двойка бе засечена през изминалия уикенд в популярното варненско заведение „Рапонги бийч”, където Илиева обича да разпуска. След като изнесли кратката си програма изпълнителите останали да се забавляват на плажа и привличали учудени погледи на околните с открито демонстрираната си близост.

Свидетел разказва: „Стояха един до друг в шумна компания, Наско на няколко пъти опипа бедрото на кака си Мария, а тя не спря да му се хвърля по врата и да го прегръща пред всички.

По едно време двамата се отправиха към тоалетната на заведението под ръка, и десетина минути по-късно излязоха оттам видимо доволни.”, допълва източникът.

Известна със страстта си към по-младичките гаджета певицата се хвалела пред приятелки, че 18-годишният Наско се справял отлично в леглото и двамата не спирали да консумират чувствата си де що им се отдаде възможност.

Според „ Уикенд”, близки до изпълнителката разказват, че тя обгрижвала по всякакъв начин новият си любимец и очевидно интересите й към него не са от ден до пладне. Освен, че се стремяла да го задоволи в личен план, тя не спирала да му пробива път и на голямата сцена. Брюнетката пуснала де що има връзки, за да урежда творчески участия на младия си любовник, с цел да му пълни джоба.

Отделно тя го влачела подир себе си на всяко свое участие под претекст да изпълняват заедно дуетното си парче „Така да е”, като задължително му цъкала по някой и друг стотак, за да се чувства и той на ниво. 

Очевидно рапиращото момче от Варна също е готово на всичко, за да се нареди името му час по-скоро до това на Криско и 100 кила.