ЦСКА е магия и във "В" група

8 000 на "Армията" чупят зрителски рекорд за "А" група

ЦСКА е магия и във "В" група. Още на старта на първенството в третата дивизия ЦСКА счупи зрителски рекорд за всички български футболни групи.

За първата среща на " армейците" с отбора на Струмска Слава (Радомир) на "Армията" се събраха 8 000 зрители. Този мач премина по посещаемост двубоите от "А" група между Лудогорец и Левски и Левски - Литекс.


И това е началото. Защото все още е летен сезон и може да се каже, че хората са на море или планина,  извън София. Още в края на август и през септември със сигурност "Армията" ще удари рекорд от над 10 - 12 000 зрители.


Възторжената червена публика ще има възможност да гледа обновен състав, който тръгва към Възраждането на славния най-титулуван български клуб. Със свои юноши, и с български футболисти, които искат да се доказват с емблемата на ЦСКА.


Тези, които мислеха,че унищожават ЦСКА, вместо да извадят очи, изписаха вежди. Защото сега и публика и отбор са сплотени като едно цяло. И червената вълна отново се надига по пътя на своето Възраждане.