Фицата и трупата на Нешка ще забавляват гостите на „Мис Варна”

Юбилейното издание на конкурса за красота е посветено на България.

Грандиозен спектакъл, по повод десетото юбилейно издание на престижния конкурс за красота -МИС ВАРНА, готвят от екипа на Агенция  VIP Fashion Group - организатор и продуцент на събитието.

Церемонията за финала ще се състои на 22 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2015, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на тази година.

Зрителите и гостите на  МИС ВАРНА`2015  ще се насладят на  невероятно светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн на Гранд Хотел Варна.

Уникалната хореография, ефектният стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.

Водещ на спектакъла тази година ще бъде популярния актьор Филип Аврамов - Фицата, а трупата на Нешка Робева – НЕШАНЪЛ АРТ и танцова формация ВАКАЛИ  обещават да предизвикат истински фурор с изпълненията си.

На събитието ще присъстват над 800 гости - представители на културния бизнес и светски елит от цяла България.

Освен титлата  Мис Варна`2015 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2015. Гласуването за нея стартира на 13.08.2015 на www.missvarna.com.     

Медиите също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2015.

Част от подготвителния етап на МИС ВАРНА 2015 е и традиционната Вечер на талантите, която ще се проведе на 20 август. Освен, че ще покажат своя творчески потенциал, миските ще дефилират и с колекции на различни модни марки.

Фотосесиите на претендентките за титлата  Мис Варна 2015 са поверени на официалните фотографи на конкурса – Ники Желев и Боби Решовски.