Мистериозна оферта! Отварят ни третото око за 3 бона

Учат как да се използва епифизата като антена за приемане и придаване на енергийна информация

Онлайн обучение предлага сайтът на Международното училище за професионални магове. Първият и основен курс е „Обща екстрасензорика и основи на съвременната магия”, където според обяснението човек се приучава да използва епифизата си като антенае за приемане и предаване на енергийна информация.„Тази жлеза с неизяснена до ден днешен медицинска функция, всъщност играе ролята на предавател и ретранслатор (наричат я още трето око) и при повече съвременни индивиди тя е почти напълно закърняла", пише на сайта си магическото училище.
Курсистът се научава на психометрия, телепатия, ясновидствто, елементарна диагностика и се запознава с някои основни понятия на съвременната магия и паранормалните явления, пише "Телеграф".
Първото ниво, което включва съвременна и бяла ритуална магия, работи в инвентар, магически кръг, магия на растенията и минералите, древна магия по избор между келтска, славянска и Шену Олоу египетска магия, струва скромните 400 лева.
Второто ниво включва ментална магия, техники на баланса, фантомна и магия на световете, висша магия на стихиите и друга древна магия между вуду, кабала или загубената истинската магия на Британия. То излиза 500 лева.
Третото ниво отговаря за зелената природна магия, работа със сложни природни енергоинформационни структури и природни духове и отново древна магия по избор елфическа или магия на фенските и делфините.
Четвъртото ниво учи на лунна магия – настройка и работа с Луната, лунни духове и висша лунна магия, както и древна магия по избор на Тот, на Хеката, на Изида или Халдейска магия (Чародейство). Този курс излиза още 600 лева.