Още руснаци се жалват от управител на хотелски комплекс в Слънчев бряг

Крими

13-08-2015, 12:07

Снимка:

снимка, 24 часа

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Търговци от Слънчев бряг твърдят, че разпознали издирваните чужденци

Две туристки твърдят, че са били бити от Владимир Манев

Сигнал срещу управителя на ваканционен комплекс "Съни хаус" Владимир Манаев, са подали майка и дъщеря от Екатеринбург, собственици на едно от жилищата. Комплексът се намира между Слънчев бряг и Кошарица, пише 24 часа.
Това е втори сигнал срещу Манаев, след като преди два месеца други живеещи в комплекса Сергей и Светлана Насипови също пуснаха жалба в полицията. Сергей твърдеше, че Манаев му отрязал ухотоОказа се, че не Владимир, а синът му Михаил е нападнал Сергей.

Историята на Светлана и Кристина Д. прилича много на тази на Насипови. Те твърдят, че са блъскани и заплашвани от Манаев след спор за таксата, дължима за обслужване на общите части.
Той изрита дъщеря ми 4 пъти, на крака на момичето изскочи вена, която преди това я нямаше, твърди Светлана Д. Тъй като девойката приклекнала, единият от ударите попаднал в гърба й.

При схватката пострадали пръстите на едната ръка на майката. Изкрещя ни: "Ще те убия и ще те заровя в гората", твърди Светлана.
В сряда сутринта двете руски гражданки бяха освидетелствани по тяхно желание в отделението по съдебна медицина на бургаската МБАЛ.
Вероятно става въпрос за леки телесни повреди, тъй като в протоколите се описват техните оплаквания, но видими следи от сблъсъка почти не бяха останали. По лицето на Светлана се виждаше малка драскотина.
По-късно майката и дъщерята се оплакаха в ОДМВР-Бургас.