Скандална плевенчанка напира за "ВИП Брадър"

Певицата Лъчезара Стефанова обеща да побърка звездите

След броени дни стартира новия сезон на "Биг брадър", а непосредствено след него се очаква и "ВИП" издание на реалитито. Вече ви разкрихме, че се очаква 21-годишен плевенчанин да бъде сред участниците следващата седмица, но се оказа, че и друга наша съгражданка напира за изява в сеирджийското шоу.

Скандалната певица Лъчезара Стефанова разкри в интервю за вестник "Шоу", че е участвала в кастингите, но дали ще влезе или не - все още нищо не се знае.

"Не мисля, че не ме искат, даже прекалено много ме искат. Не е като да няма какво да се види и чуе от мен. Сигурна съм, че ще ме изберат, било то и не в този сезон. Аз съм си за "ВИП Брадър". Да не забравяме, че 90% от тези, които влизат във "ВИП Брадър", никога не са чувани и виждани от по-голямата аудитория, докато мен едно 20% от хората ме разпознават", споделя плевенчанката, допълвайки, че ще побърка звездите и ще ги принуждава да не чакат номинации, а да си тръгват сами.

Припомняме, че Лъчезара нашумя скандално в публичното пространство покрай интимното селфи, което си беше направила в столично заведение. Впоследствие пък я видяхме и в музикалното шоу "Гласът на България", където също направи запомняща се изява.