Натоварено е движението към изходите на Бургас

Животът

15-08-2015, 08:38

Снимка:

bg.wikipediq.org

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Коли се отправят към Созопол, Слънчев бряг и Южното Черноморие

Трафикът е натоварен по централните улици и възловите кръстовища, съобщава Радио "Фокус"-Бургас. По-интензивно е движението към изходите на Бургас и по пътя за Слънчев бряг, Созопол и Южното Черноморие.  Продължава ремонтът на надлеза на ул. „Индустриална”. Движението се осъществява двупосочно по реконструираното пътно платно, а другото е затворено за ремонт. Автогара „Юг” и районът около нея временно са затворени заради ремонт, като началната спирка на автобусните линии е изместена на Автогара "Запад". Ремонт има на ул. „Разпределителна" в к-с „Славейков“. До 20 август в района на площад "Царица Йоана" се затварят за движение двете северни ленти на Гаров площад. Движението на МПС се осъществява двупосочно по южното платно.
Светофарът на кръстовището на улиците "Хр. Ботев" и "Левски" ще бъде изключен, за да му бъде извършена реконструкция. Уредбата няма да работи до 21 август. Препоръчва се водачите през този период да преминават през участъка с повишено внимание.
Нови повдигнати пешеходни пътеки ще бъдат изградени на ул. "Индустриална". Това също ще наложи временна промяна на пътната маркировка.