Момиче без каска със сътресение, мъж премаза стадо овце

Крими

17-08-2015, 14:28

Снимка:

снимка, darik

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

16 катастрофи за денонощие в Бургаско

Шофьорът е избягал от мястото на инцидента, но по-късно е издирен от полицията

23-годишно момиче е пострадало при катастрофа с мотор, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на ул. „Св. Власий” в Свети влас, пред медицински център „Астеримед”. Автомобил „Тойота Ярис”, управляван от руския гражданин Е.Г., 49 годишен, се е блъснал с мотоциклет „Сузуки”, с бургаска регистрация, управляван от 23-годишния П.М. от с. Пирне, общ. Айтос. 
Пострадала е возещата се на задна седалка на мотоциклета – Д.А., 23-годишна от Айтос, която била без предпазна каска. Оставена е за наблюдение в МБАЛ - Бургас с диагноза „сътресение на мозъка”. Причини за катастрофата са неправилно изпреварване в зоната на кръстовище, предприето от страна на водача на мотоциклета.
Инцидент е имало и на пътя с. Дюлево – с. Русокастро, общ. Средец. Поради движение с несъобразена скорост, "Сузуки Витара", с бургаска регистрация, управлявано от 24-годишния П.Г. от Средец, блъска стадо овце, изведени от 37-годишния пастир на паша. След допускане на катастрофата, при който са убити осем овце и са ранени още животни, леката кола напуска местопроизшествието и издирена допълнително от контролните органи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.