4500 покани за откриването на Колодрума ще се раздават в два пункта

Мисия Пловдив

17-08-2015, 16:42

Снимка:

sportenplovdiv.com

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Волейболните национали може да открият "Колодрума" в Пловдив

Официалното събитие ще се излъчва директно по БНТ на 27 август

Около 4500 безплатни покани ще предостави Общината на граждани, които желаят да присъстват на официалното откриване на новата спортна зала Колодрума на 30 август. Първото голямо събитие, което ще се състои в новата спортна зала, е откриващото се на 27 август Световно първенство по таекуондо с над 700 участници. Кметът на Пловдив Иван Тотев уточни, че комисията за издаване на акт 16 е насрочена за 20-ти август, четвъртък, след което новата спортна придобивка официално ще влезе в експлоатация.

Покани за официалната церемония по откриването на залата, която ще бъде излъчена директно по БНТ, са изпратени до всички спортни федерации, както и до премиера Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев и др.

Пунктовете, на които от тази сряда ще се предлагат покани за събитието, са павилионът пред Общината и Туристическият информационен център до Централна поща. Тотев подчерта, че поканите, на които ще бъде указан определеният сектор, са задължителни за присъстващите.

В програмата по откриването ще участват Държавна опера Пловдив, Deep zone project и др., а режисьор на церемонията е Жоро Торнев, уточни още кметът Иван Тотев.