Хората в Курило няма да имат вода утре

Мисия София

23-08-2015, 12:51

Снимка:

Pixabay.com

Автор:

sofia.utre.bg

Всичко от Автора

Ще текат ремонтни дейности в района на улиците "Вечерница” и "Мартеничка”

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 24 август 2015 г. (понеделник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Вечерница” в кв. Курило, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 ч. на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Вечерница” и ул."Мартеничка”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен