ЦСКА си прави купон и официални контроли

Спорт

24-08-2015, 15:14

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА раздаде поредна порция с 3:0

Пламен Марков: ЦСКА ще се върне бързо в "А" група

"Армейците" с лекота ще преминат границата от 100 гола във "В" група

7:0 срещу Чепинец показа,че ЦСКА продължава да прави купон за най-многобройната публика от трите ни футболни дивизии. А мачовете на "армейците" във "В" група започват да се превръщат в официални контроли.

Разбира се без да има никакво подценяване на съперниците. ЦСКА със сплав от опитни български играчи и талантливи юноши, след всеки мач във "В" група, припомня на цяла България за безумното решение да бъде въдворен в трета дивизия. След всеки мач с "червените" треньорите на съперниците повтарят едно и също. А именно,че мястото на ЦСКА не във "В" група. Сигурно е,че "червените" ще постигнат над 100 гола ако продължават в този голов график да играят мачовете си от трета дивизия.

Христо Янев е направил състав и изгражда стил на футболисти,които спокойно могат да се борят за място в тройката на отслабената ни "А" група.


В сряда ЦСКА ще играе със Септември за Купата на България. И сигурно пак ще се видят на "Армията" гледки, като тази със София 2010 миналата сряда. Тогава, пред входовете за трибуните на стадиона се извиваха опашки, каквито нямаше дори за срещите от "А" група на "Армията" в последните години.

Тези, които пратиха ЦСКА във "В" група вместо да извадят очи изписаха вежди. Защото в тима сега няма от така наречените измислени наемници.

Публиката на ЦСКА се върна на трибуните по две причини. Освен да покаже вярност в трудни моменти, също така видя в лицето на талантливи юноши като Головодов И Антов светло бъдеще на "армейците". И за годините,в които отборът ще се върне в елита, в титулярния състав ще заиграят още таланти.

ЦСКА в момента е повече от истински. Победите във "В" група ще трупат самочувствие,което ще е нужно за "Б" и "А" група.

А още отсега този отбор на Христо Янев ще чака с нетърпение фазата от 1/16 финалите нататък за срещи със стари познайници...