Тръгва ли Ераносян към титла с Лудогорец?

Спорт

24-08-2015, 16:40

Снимка:

интернет

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангел Петричев: Ераносян има кураж

Едуард Ераносян поема Лудогорец

В Ловеч ще се разбере дали Хубчев е сгрешил с Мапуку

Седмият кръг от "А" група идва на дневен ред. Два са възловите мачове. В Разград водачите Лудогорец приемат третия Славия. В Ловеч вторите от Литекс ще играят с четвъртите от Берое.


Тръгва ли Ераносян към титла с Лудогорец? Ще се разбере в мачът със Славия. "Белите",както винаги са непредсказуеми. Може и да загубят с голям резултат, но може и да направят здрав мач като онова нулево реми точно на "Лудогорец Арена".


Ераносян получи "карт бланш" от ръковдството на "орлите" да се разправи с непослушните "свещени крави" в отбора. И с един замах въведе нужната дисциплина,която така липсваше на отбора в първите кръгове. Сплотяването на новите и старите играчи става и по този начин, които Еду го умее много добре.

След победата с 3:0 в Благоевград, Ераносян ще трябва да се справи със Славия,която както казахме, е непредсказуем отбор. Победа срещу "белите", които са и трети в момента, ще има висока цена. И трупане на още точки.


След всяка изгубена точка треньорите повтарят "Има още много кръгове до края на шампионата". Има,но шампионата си върви и първоначално загубените точки не се отразяват и някак си не се забелязват,че ще липсват след това.


В Ловеч срещата между Литекс и Берое също предвещава да бъде интересна. И ако Регенкампф  успя да свикне с"оранжевите",то ще бъде интересно да се види как Петър Хубчев ще се справи без стратегически играч като Мапуку.


Спокойният напоследък Хубчев губи прословутото си равновесие. Създаде си проблеми с един от основните си играчи Мапуку, който може да му спечели мач и на домашен и на чужд терен.

Интересно ще бъде да се види как Берое ще играе без Мапуку в Ловеч. Двата отбора имат нужда от точки и всяко равенство ще бъде самоубийствено за "оранжеви" или "зелени". Защото Лудогорец вече влезе в релсите на победите и няма намерение да изпуска набраната инерция.