Ще има вече директно телевизионно излъчване за мачовете на ЦСКА

Срещата с Ботев (Ихтиман) ще бъде предавана пряко от Канал 3

Феновете на ЦСКА най-после имат повод да се зарадват. Наред с доброто представяне на отбора и трите поредни победи в Югозападната "В" група От този уикенд мачовете на тима тръгват в телевизионен ефир. И този път спасител е Канал 3. Медията ще предава срещата "Ботев" (Ихтиман) - ЦСКА в неделя от стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда". ИМА ПРОМЯНА в началния час и двубоят ще се играе от 15:30 часа, а не от 18:00. Промяната се налага заради договорката срещи от "В" група да не се състоят на гърба на тези от елита.

"Ще излъчваме срещата. Студиото започва в 15:00 часа. Ще направим всичко да зарадваме феновете на ЦСКА. Ще излъчваме срещата изключително професионално, с професионален ПТС. Предаването ще бъде на ниво "А" група. За феновете на ЦСКА няма да има значение дали гледат мач от елита или от "В" група като качество на картината", заяви пред Блиц шефката на Канал 3 Ива Стоянова.

"Ще пътуваме до Ихтиман, за да направим визитка на противника. Това е важно за нас - да покажем съперниците на ЦСКА, защото някои от тях ще играят за първи и последен път с нашия гранд. Колегите от спортния отдел са изключителни професионалисти", допълни Стоянова.

"Имаме постигната договорка с клубовете за излъчване на двубоя, както и с БФС, така че няма никакви проблеми. Ще се постараем от тук нататък всеки кръг да излъчваме ЦСКА", завърши Ива Стоянова.