Убиец на елен избяга с пушка в гората

Крими

31-08-2015, 16:00

Снимка:

bghelpforum.com

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха бракониери за убийство на прасета

В колата му са открити патрони, заглушител за оръжие, ножове с кръв по тях и месо

Бракониер е избягал в гората, след като е убил елен, съобщиха от полицията. В местността "Кабите", служители от "Гранична полиция" спрели за проверка "Тойота Авенсис", с бургаска регистрация, чийто водач избягал и се укрил в гората, като взел със себе си пушка с неустановени марка и модел. 
При извършеното претърсване на автомобила са намерени : уред за нощно виждане, заглушител за пушка, патрони кал. 308, челни фенери, около 30 кг. месо в найлонови чували, ножове с кръв по тях и празен калъф за пушка. В резултат на допълнителните полицейски действия със съдействието на служители от горската стража, на около един километър от колата, на територията на база за интензивно стопанисване на дивеча в землището на с. Извор, е открит одран труп на убит елен лопатар, от който e взето месото от плешките, бутовете, врата и двете рибици.  
Констатирано е, че в тялото на животното има входно-изходна рана от куршум, разположена в областта на гръдния кош. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.