Дванадесета регата "Съединение" стартира в Царево

Животът

01-09-2015, 10:38

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Светлинно шоу и гръцки звезди за петия Рибен фест в Царево

Очаква се тазгодишното 12 издание да събере за пореден път всички любители на ветроходството

За 12 поредна година ще се проведе регата „Съединение” 2015 в акваторията на залива на пристанището в Царево от 4 до 6 септември 2015, с която домакините от Морски спортен клуб "Сереко" и Община Царево отбелязват националния празник - 6 септември. Регатата и тази година ще бъде част от най вкусният Рибен фестивал провеждащ се в гр.Царево. Проявата се организира от МСК Сереко със съдействието на Община Царево, Евроалианс ЕАД, БМКЦ и Cape Vergoti villas.

Очаква се тазгодишното 12 издание да събере за пореден път всички любители на ветроходството, а и на добрите фотографи и да предложи на публиката и участниците екстремни емоции, които са запазената марка на регатата.

Регатата е разделена в класовете Оптимист, Лазер 4.7, 420 и 470. Над 100 участника от клубове от цялата страна са се записали за участие и ще премерят сили за медалите на Община Царево. Част от участници са от Поморие, Несебър, Созопол, Приморско, София, Порт Варна, Бриз Варна, Черноморец Бургас, Циклон и др.  Проявата се организира от МСК  Сереко  гр. Царево и се  провежда  със  съдействието  на  Община  Царево.