Плевенчанин вся страх и паника в "Биг брадър", участник поиска да си ходи (Видео)

Футболистът Богданов се скри в изповедалнята при срещата си с Илиян Кюрчев

Плевенчанин предизвика паника в Къщата на "Биг Брадър”, а случката бе безпрецедентна за историята на култовото шоу. Пристигането на приятеля на плевенчанката Анита наплаши до смърт ухажора й Пламен Богданов, който на момента пожела да си тръгне.

Още с влизането си Илиян Кюрчев се обърна заплашително към Богданов: "Бате, тебе ще те къртя, заклевам се”. Анита едва го успокои като почна да му обяснява колко го обича и колко й липсва.

В същия момент Богданов се уплаши и изтича към изповедалнята да иска среща с Биг Брадър. "Тръгвам си", заяви той и обикаля дълго около вратата, която така и не се отвори. Това се случи чак след като Кюрчев си замина.

Любимият на Анита престоя само няколко минути в къщата. Той я укори, че се държи прекалено фриволно с хората, защото е добра по душа и широкоскроеена, но отстрани това не изглежда добре. "За тебе ще вляза за убийство в затвора и ще съблека онова гол. Ти ме познаваш. Знаеш... Каквото мисля, това го правя", закани се той по адрес на Богданов.

След като Богданов най-накрая беше приет от Биг Брадър, той поиска психолог и разговор с роднина. Отговорено му беше, че решение ще бъде взето утре. Когато той се върна при съквартирантите и видя, че Кюрчев си е отишъл, нещата се успокоиха.