Полицаите повече от протестиращите срещу цените на горивата

Мисия Бургас

02-09-2015, 11:33

Снимка:

снимка, darik

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Недоволни от цените на горивата излизат на протест в четири града

"Паяци" дебнеха за паркиращи на магистралата

Демонстрацията, която трябваше да обедини и бургазлий срещу високите цени на горивата се превърна в среща между граждани и служители на реда. Групата, която трябваше да се събере в уречен час на пътен възел Българово, всъщност се проточи, тъй като доста от и без това скромната група участници се забавиха.

В крайна сметка едва 50-ина души се събраха на предварително планираното място.
При това в точния час там бе само Мартин Пенчев, който бе охраняван от 20-ина полицаи, а два паяка го дебнеха дали няма да качи колата си на аутобана, пише Флагман.бг. Целият този цирк се отразяваше от 20-ина журналисти, в това число и всички национални медии.
„Разочарован съм. Качвам се на колата, пускам си радиото и си тръгвам“, каза в 18:05 Мартин. Минути по-късно на мястото все пак се стекоха още демонстранти. С пристигането си те обаче бяха предупредени да не паркират колите си на пътното платно. Някои от тях бяха изтикани от полицаите на около километър от мястото, което ги отказа и те си тръгнаха.

По-упоритите спряха автомобилите си на посоченото място и се събраха под виадукта на АМ „Тракия“, но след като се преброиха остана общата нагласа, че няма смисъл да предприемат каквито и да е  действия.