Младоженци дариха средства за лечението на Алекс

Мисия Добрич

02-09-2015, 16:17

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Те се отказаха от цветята за празника

Младоженци от Добрич дариха парите, с които гостите на сватбеното тържество биха им закупили и подарили цветя, за лечението на 9-годишната Александра Маркова от Добрич. Двамата млади хора, пожелали да останат анонимни, сключиха граждански брак в събота. Те се отказаха от цветята, които биха получили, и така бяха събрани и дарени 680 лева.

Младоженката обявила в група "Майките в Добрич" във фейсбук, че й предстои сватбено тържество и помолила да й бъде препоръчан човек в нужда, на когото да помогнат с бъдещия си съпруг. Членове на групата направили връзката им със Стела Илиева - майка на Алекс. "Очарована съм от жеста, това са млади хора с изключително добри сърца", сподели Стела Илиева. Тя пожелава на младото семейство домът им да бъде изпълнен с много любов и весел детски смях. Майката на Алекс разказа още, че разбирайки, че дъщеря й има рожден ден, двамата младоженци преди дни я зарадвали и със специален подарък.

Александра Маркова е болна от епилепсия и детска церебрална парализа. Предстои й пореден курс на лечение в Полша.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен