Fibank подкрепя националното турне на супер групата „Легендите”

Булевард

04-09-2015, 08:37

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

През годините опазването на българската култура и традиции се превърна в емблематична кауза за Първа инвестиционна банка (Fibank). Ето защо банката подкрепи първото национално турне на най-новата супер група на България - „Легендите”. Членове на групата са едни от най-обичаните и популярни лица на българската музика. За първи път на една сцена заедно ще излязат Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров. Групата „Легендите” обединява 4 поколения български музиканти и 4 десетилетия емблематични хитове.

С този проект музикантите са си поставили за цел да разкажат историята на българския рок през най-емблематичните си песни от последните 40 години! Рок спектакълът ще предложи много изненади на публиката. Тя ще има уникалната възможност да види как Константин Марков, Стенли, Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров ще влязат в нови и нетипични за тях роли. Някои от емблематичните хитове ще бъдат пресъздадени с нови аранжименти. Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже умения като барабанист!

Благодарение на подкрепата на Fibank турнето ще премине през десетки градове страната и ще даде възможност на хиляди българи да се докоснат до песните, намерили завинаги място в сърцата им.