Премиерът разгледа Колодрума, обяви кандидатурата на ГЕРБ за кмет

Мисия Пловдив

04-09-2015, 13:55

Снимка:

©Фейсбук

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Зико ми е приятел, но изборът за Пловдив е Иван Тотев, два пъти повтори партийният лидер

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов сложи точка на интригата кого подкрепя за кмет на Пловдив като застана твърдо зад сегашния градоначалник Иван Тотев.
Той посети снощи новата спортна зала на Пловдив - Колодрума.


Посрещна го кметът Иван Тотев, а премиерът прегърна градоначалника, след което се разцелува с шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова. Целият актив на ГЕРБ заедно със зам.-кметовете и районните кметове в Пловдив беше строен един час да чака премиера в залата.


Борисов веднага се упъти към новото съоръжение и пътьом се ръкува с Йордан Йовчев, футболните легенди Христо Бонев и Петър Зехтински, както и бившия рефер Атанас Узунов, които също посрещнаха Борисов.

"Здравко Димитров ми е приятел. Но кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив е Иван Тотев и аз го подкрепям. Призовавам пловдивчани да гласуват за него." Това обяви Бойко Борисов, който разгледа новата многофункционална зала.


"В мандата на Иван Тотев се направиха страшно много неща и хората трябва да оценят това. Изборът ще го направят пловдивчани на 25 октомври", каза Борисов.
Той два пъти подчерта, че Здравко му е приятел, но кандидатът за кмет на Пловдив е Тотев. Борисов е възхитен от спортната зала и възнемерява да покани президента на Туркменистан, който е запален коолоездач - като дойде в България ще го заведе в пловдивската зала да изпробва пистите, предаде кореспондент на "24 часа".


Депутатът Здравко Димитров, известен като Зико, бе изключен от парламентарната група на ГЕРБ след като се кандидатира за кмет на Пловдив като независим. Той беше областен координатор на ГЕРБ, но подаде оставка. В Пловдив се разпространяваха слухове, че Борисов подкрепя Зико за кмет, а не Тотев. Сега лидерът на ГЕРБ опроверга мълвата.


По-късно той написа и в профила си във фейсбук: "Днес имах възможността да разгледам новопостроената многофункционална спортна зала в Пловдив. Още веднъж пожелавам много успехи на нашите спортисти и прекрасни изживявания на пловдивчани. Кандидатът на Политическа Партия ГЕРБ за кмет на Пловдив е Иван Тотев. За града се направиха много неща, затова го подкрепям и призовавам пловдивчани да гласуват за него на местните избори."

Борисов публикува в профила си и много снимки от спортната зала и с Иван Тотев.