Ето кои звезди влизат във "ВИП Брадър"

Добрич Лайф

13-09-2015, 15:49

Снимка:

Nova TV

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защо Люси Иларионов влиза във „Вип Брадър“?

Пак спрягат Цуни за ВИП Брадър

За сега се знае, че в къщата ще влязат 16 ВИП гости

т шоуто "ВИП Брадър" обявиха официално част от звесдите, които ще прекарачат прага на Къщата довечера.

Първата звезда е Джорджано. "Той се появи за първи път през 2010 година. Той е певец. Той доби бързо популярност с едни собствен хит. Той е режисьор, текстописец и сценарист. Той е едно от най - разпознаващите се лица от младото поколение. ТОЙ Е МИРОСЛАВ СТОЯНОВ", така представят певеца от шоуто.

Втори по червения килим ще мине режисьорът Люси Иларионов.Той се е отказал от режисирането на десетина клипа и грандиозен концерт, за да влезе в най - известната къща в България.

Трета ще бъде добре позната със скандалния си имидж Моника Валериева. Провокативния модел е едно от ТОП имената в момента по писания на жълтите медии. Има над 100 корици за еротични и модни списания. Винаги в устата на хората от шоубизнеса. 

Четвъртата, но не по важност е Преслава. Тя е една от най-обичаните родни изпълнителки. С огромен талант и харизма, Преслава бързо натрупва популярност у нас. Има над стотици награди, не само от музикалната компания, в която тя се изявява, но и от различни списания и медии, също и от различни държави. Готова за нови изживявания обичаната певица влиза във шоуто, за да покаже на всички, че славата не я е променила. 

Катрин Вачева е петата участничка. Като ученичка тя се ориентира към художествената гимнастика и имала желание за спортна кариера. В момента се изявява като професионален модел.

За сега се знае, че в къщата ще влязат 16 ВИП гости. Очаква се до 20.00 часа, когата започва шоуто, да са ясни и останалите звезди.