ММА боецът Деян Топалски влезе във ВИП Брадър

Плевенчанинът призна, че не харесва българските "випове" и не знае как ще ги изтърпи

Както прогнозирахме, Деян Топалски влезе в Къщата на ВИП Брадър. Плевенчанинът прекрачи прага на шоуто след фолк певицата Преслава и актьора Станимир Гъмов, а във визитката си призна, че участието му е истинско предизвикателство, тъй като не понася родните "випове".

"При всички положения, VIP Brother е предизвикателство за мен. Първо, заради многото хора, тъй като не съм много общителна личност. Второ, за мен ще бъде предизвикателство как ще изтърпя българския VIP, тъй като не харесвам голяма част от него. Нервират ме, буквално ме вбесяват! Малее, сега като се замисля какво ще правя...", призна ММА боецът.

"Основното качество, което смятам, че притежавам, е увереността. Амбициозен съм, може би имам малко повече инат, отколкото трябва. Това в някои случаи помага, в повечето пречи, но го слагам при положителните черти при всички положения. Не мога да измисля кои са слабите ми страни. А, имам, да - оплешивявам", пошегува се Топалски.

"От удари в главата не се затъпява. Повечето хора ни намират за примати. Направих един тест на Менса - резултатът ми беше 143 точки от 160 възможни, при положение, че 160 точки има Айнщайн. Не мисля, че съм разбил някакъв стереотип, напротив. На който му е по-изгодно да мисли, че сме тъпи, той ще продължи да се залъгва по този начин, че всъщност, да, ние сме мускулести, ние можем да го бием, но той, видиш ли, ни превъзхожда с акъл", каза още плевенчанинът.

Деян Топалски е роден в Плевен през 1983 г. Завършил е СОУ "Иван Вазов" с профил математика-информатика. Висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Любовта му към бойните изкуства започва още в четвърти клас. Започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци. В ММА статистиката му е: 13 победи и 3 загуби.