Доказано! Богданов не е бил с Преслава (видео)

Още разкрития за „любовните афери“ на риалити героят

Мощно разтръбената любовна афера на фолк певицата Преслава с новоизлюпения риалити герой Пламен Богданов се оказва нищо повече от една телевизионна манипулация, коментираха тв специалисти пред Bulgariautre.bg.

„Ако гледате внимателно видеото, което „уличава“ Пламен, че твърди да е бил с Преслава, ще видите, че то е съставено от кръпки от поне 5 различни разговора в няколко различни дни. Най-явното, е че той е с различни дрехи и разговорите са на различни места в къщата. Това си е един много добър монтаж, целящ да наведе зрителите над определена инсинуация.“, обяснява „технологията“ телевизионер с 20 годишен опит.

Това показва, че цялата история е един телевизионен балон напомпан с мръсен въздух издишан в Къщата.

Разследване на Bulgariautre.bg показа, че от началото до средата на август, Преслава е била отседнала в хотел Нобел в Слънчев Бряг със своя приятелка и през този период в хотела не се е появявал Пламен Богданов. Той влезе в „Биг Брадър“ на 15 август, което опровергава теорията Преслава да е жената прекарала с него месец и половина преди влизането му в шоуто.

Твърденията на неосъществения футболист най-вероятно са младежки измишльотини, целящи да повдигнат имиджа му пред съквартирантите. Намекът, че е с известна певица всъщност е негова отколешна юношеска мечта, това разкриха близки до приятелският кръг на Богданов  пред наш репортер:

„Той винаги е искал да стане известен, беше си му фикс идея, голяма мечта. Всяка вечер обикаляше чалгите по студентски град и се чудеше как да привлече вниманието на някоя по-известна жена, ама е хлапе и никой не му обръщаше внимание. Веднъж се опита да се сближи с Емануела, като започна да сваля нейна приятелка., но и тя го отряза. Доста време я гонеше. Много искаше да се снима в чалга клипове и да познава певици“, обяснява източникът и продължава. „Обаче, да ви кажа, то това постоянно обикаляне по кръчмите не е евтино трябват си пари, пък и той искаше все модни дрешки, та за да си набавя пари се пускаше на богати бизнесмени и уреждаше разни приятели да чукат мъже и им взимаше процент.“, довършва с пикантните подробности своя разказ запознатият с житието Богданово.

След тази ексклузивна информация, можем да заключим, че напористия за слава младеж се е опитал да пробие на много места, но все неуспешно. Дали Джена се е поддала на чаровната му усмивка и попаднала в мрежите му или и аферата с нея е измислица можем само да гадаем.

Всичко за Пламен Богданов четете ТУК!