Отново зумба маратон за празника на Добрич

На 24 септември от 18.00 часа на пл. „Свобода”

За пореден път Община Добрич, Общински младежки център "Захари Стоянов", Арт център Палитра и клуб Алегрия имат удоволствието да поканят жителите и гостите на града на зумба маратон. Тази година специално участие ще вземе Духов оркестър Добрич, на чиято музика ще се открие мероприятието. Ще се включат лицензирани зумба инструктори от Хасково, София, Ямбол, Русе, Бургас и др.

Събитието ще се състои на 24-ти септември (четвъртък) от 18.00ч. на площад "Свобода". Всеки желаещ може да се включи в невероятния купон, без значение от пол, възраст, килограми и дали се е занимавал с танци или спорт преди това. Необходимо е само да се следват движенията на инструкторите на сцената. Всички хореографии са направени така, че да са лесни за участващите.

Зумба е специална танцувална фитнес програма, в която са съчетани стъпки от всички видове танци (латино, улични, модерни, народни...), фитнес упражнения, аеробика. Доброто настроение се придобива  също и от музиката, която е латино и международни хитове.