Назначиха ТВ водеща заради дълбока пазва (видео)

Албанска студентка взриви ефира и избута конкуренцията

Студентка бе взета на работа в албанската телевизия след като показа гърдите си по време на екранните тестове, съобщава „Дейли мейл“.

Телевизионните шефове заявиха, че са толкова впечатлени от Енки Бракаж, която живее в албанската столица Тирана, че й предложили работа като водеща.

21-годишната студентка сега води програмата за международни новини, като по време на кастинга носи красноречиви тоалети и поради това е станала истински хит.

Говорител на канала каза: „Повечето се съгласяват, че стилът ѝ е малко странен, но работим върху това и за да сме честни – начина, по който се облича, не вреди по никакъв начин“.

Бракаж, която е студент по връзки с обществеността в местния университет, заяви, че просто е открила начин да „изпреварва“ останалите в тази изпълнена с конкуренция индустрия.

Защитавайки решението да предложи почти „топлес“ новини, тя каза: „Трудно се влиза в света на телевизията. Затова бе ясно, че ако искам да го постигна, трябва да съм смела и да предложа нещо различно. Първо говорих с родителите ми и открих, че ме подкрепят, затова и за мен не беше проблем да изляза така на екрана“.

Популярността на Бракаж вече се е разпространила извън нейната родна Албания, след като тя представи новина за сръбския премиер Александър Вучич. Видеото бе доста гледано в съседна Сърбия.

Енки добави: „Има не само много конкуренция в телевизията, но и конкуренция между каналите. Просто намерих начин да изпреварвам останалите и да съм сигурна, че каналът ми има висок рейтинг“.