Илко Николов: Да помогнем на пловдивския бизнес

Сериозен ръст в строителството се наблюдава в последната 1,5 година, като това осигурява работа на много строителни фирми и граждани, заяви арх. Илко Николов, който бе гост на откриването на 71-вото издание на Международен Технически Панаир Пловдив.Според него пловдивския бизнес в известна степен е изпаднал в изолация, но в последните години се отчита напредък благодарение на бума на IT технологиите. По думите му като цяло обаче бизнесът в града под тепетата среща затруднения в следствие на дълго продължилата икономическа криза.

Илко Николов коментира защо е решил да се кандидатира за кмет на Пловдив.
Аз съм кореняк пловдивчанин, израснал съм тук, отгледал съм децата си тук. Пловдив ми е дал много и в професионален план, тъй като тук съм реализирал едни от най-добрите си проекти. Чувствам се длъжен на моя роден град и смятам, че трябва да дам своя принос за неговото развитие.
"Имам сериозен управленски опит, придобит от работата ми като председател на ОбС Пловдив през последните 4 години, който съчетан с моите качества на експерт професионалист, може да генерира добри идеи за развитието на града, каза кандидатът за кмет на Пловдив от Местна коалиция "ПЛОВДИВ УТРЕ" (ПП "Новото време, ПП "Синьо единство" и с подкрепата на Бизнес експертен съвет).