Добруджа 07 взе два гейма на Сборная на Беларус

Спорт

03-10-2015, 09:25

Снимка:

ИА Добруджа

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Днес е контролата с Нефтохимик

Добруджа 07 и националния отбор на Белорусия предложиха завързан двубой в зала Добротица, който в крайна сметка завърши при резултат 2:3 за гостите. В отделните геймове 28:26, 16:25, 25:20, 23:25 и 9:15, съобщава ИА Добруджа.
С изключение на Мартин Атанасов, ст.треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков използва всички свои налични играчи – Велизар Чернокожев, Денис Чавдаров, Светослав Арнаудов, Димитър Маринков, Михаил Стоев, разпределителят Георги Манчев, който в началото на третия гейм получи контузия на крака и бе заменен от Христо Енков. Като либеро през целия мач игра Николай Тодоров, а другото либеро Христо Христов влизаше основно като посрещач. Публиката успя да види играта на Алекс Грозданов и новото име, което в момента е на проби Стефан Иванов, който е юноша на Черно море БАСК.  С добри изяви се отчете и Жулиен Георгиев, който заменяше на терена Чернокожев.
Днес  от 16.30 часа е контролната среща с Нефтохимик, а веднага след мача Добруджа 07 ще отпътува за Сърбия за участие в мемориала „Жарко Петрович”, където са поканени още турските Галатасарай и Мили Пианго и с домакините от Нови Сад и Добруджа 07 се образува четворката. В неделя в зала Добротица играят Беларус и Нефтохимик.
Михаил Стоев: Аз съм доволен, надявам се и ръководството да е доволно от мен
 
Миро Живков: Това е отборът, ще решаваме за Стефан Иванов. Днес след мача пътуваме за Сърбия.
 
Галин Господинов: В отбора има дух и настроение, което ще доведе до добро класиране