Евгени Иванов: Огромен плюс е, че ще играем пред родна публика

Не се притеснявам от количеството работа като организационен директор

Легендарният волейболен център Евгени Иванов-Пушката потвърди, че националите са под напрежение преди старта на европейското първенство в България и Италия. Представителният тим започва своя поход към върха в петък. Отборът е домакин на Германия в столичната зала "Арена Армеец".

"Нормално е волейболистите да са под напрежение, но това ще бъде така не само преди старта на шампионата, но и за останалите важни мачове - отбеляза Евгени Иванов. - Всеки един период има своята психологическа тежест. Огромен плюс е, че ще играем пред родна публика. Феновете трябва да проумеят, че веднъж или най-много два пъти в живота имат шанса да гледат на живо подобни срещи."
Пушката влезе в нова роля за Евро 2015. Той е организационен директор на турнира и е претрупан от работа, но въпреки това отдели няколко минутки за читателите на "България Днес".
"Вече от доста години се занимавам с такава дейност, но никога на подобно ниво - сподели Евгени Иванов. - Доставя ми страхотно удоволствие. Не се притеснявам от огромното количество работа. Не ме е страх от нея."