Детска психоложка набира масажистки за секс услуги

Крими

06-10-2015, 12:36

Снимка:

novanews.bg

Автор:

bulgaria.utre.bg

Всичко от Автора

Душевната грижа трябвало да приключва с френска любов

Любопитна обява за работа е пуснала детска психоложка в интернет. Тя уж търси да наеме детски психолози, но всъщност подбира масажистки за секс услуги. За това алармира зрителка на "Господари на ефира", пожелала да остане анонимна.


"Жената, която ми звънна, обърна разговора на това, че мога да си намеря работа като масажистка. Тя е психолог. Търси момичета, които да извършват масажи", разказва жената. Разбира се, кандидатките трябва да са млади и красиви. Става ясно, че те трябва да правят всичко - половин час масаж следва да свърши с френска любов и "освобождаване".


"Тя каза, че момичетата трябва да са готови за всичко, направо секс. Всички момичета, които се събират, от тях се очаква да задоволяват клиентите, които тя вече е набрала", обяснява анонимната зрителка. "Нещото, с което ни убеждава, е че ние няма да ги помним тези мъже. И те няма да ни помнят", допълва тя. На кандидатките се обещава печалба между 50 и 100 лв. на ден, като те трябва да стоят в готовност цял ден на определено място и да чакат "поръчка".


Самата сводница-психолог си е признала, че също извършва сексуални услуги. Тя подбира момичетата си в близост до столично училище.


Пред скрита камера жената, на видима възраст не по-малко от 60 години, убеждава поредната кандидат-масажистка: "Аз ако съм на вашата възраст с този акъл, въобще няма да се замисля. За секунда. Всички искат еротични масажи". Маман обяснява още, че момичетата трябва да предлагат всичко. "Не обичаш анален секс ли? Правиш всичко без анален", посочва тя правилата.