Съпругът на Меган Фокс я съди за издръжка

Двамата се развеждат след 11 години брак

Брайън Остин Грийн даде официално изявление, в което той поиска финансова подкрепа от страна на бившата си съпруга Меган Фокс. Актьорът прибягнал до тази стъпка поради здравословни проблеми.

Брайън Остин Грийн и Меган Фокс са в процес на развод от август тази година. Актьорите все още не са официално разведени и продължават да живеят под един покрив и отглеждат децата си. Наскоро, съпругът подал декларация, в която, от една страна пита за съвместно попечителство на децата, и от друга страна, иска финансовата подкрепа на Фокс.

Брайън се нуждаел от парите заради проблеми със здравето. През декември миналата година двойката бе блъсната от пиян шофьор. Първоначално бе съобщено, че нито един от участниците в инцидента не е пострадал. Въпреки това, по-късно актьорът се почувствал зле, имал силна замаяност, която води до загуба на равновесие. Тези здравни проблеми възпрепятствали работата на актьора.

В същото време, Меган Фокс продължава да участва в проекти за милиони. Именно работохолизмът на Фокс е една от причините за развода, след като като съпругът на актрисата настоял тя да прекарва повече време у дома с децата.

Брайън Остин Грийн и Меган Фокс, на пръв поглед бяха една от най-силните двойки в Холивуд, Краят на техният 11-годишен роман дойде през август тази година. Двойката има две деца.