Изчезна млад мъж в Пловдивско

Крими

08-10-2015, 16:59

Снимка:

mejdu-redovete.com

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Има предположения, че се е удавил в напоителен канал

29-годишен млад мъж изчезна безследно в Пловдивско, съобщи Марица. От 48 часа е в неизвестност 29-годишният Петър Лаврентиев Кисов от град Раковски. За това сигнализира неговата съгражданка Мариана Станчева.

Водолази източват напоителен канал, в който се предполага, че Петър може да е паднал и да се е удавил. Мъжът споделил пред близки, че видял голям сом в напоителния канал и отива да го хване. Предполага се, че той е влязал в бетонна шахта дълбока 5 метра, а водата в нея била около 3 метра. От мястото ромите от Секорово често идвали да събират риба.

Вероятно мъжът е започнал да загребва водата с кепче. Предполага се, че може да се е подхлъзнал, паднал във водата в бетонната шахта и оттам тялото му да е вкарано в закрита тръба, която е под земята. Напоителният канал се намира на пътя между Раковски и Шишманци. Той отвежда водите от язовир за напояване на оризища в района.

Петър Лаврентиев Кисов е на на 29 години от град Раковски, кв. Секирово. Той отишъл за риба на каналите до Шишманци и оттогава е в неизвестност. Бил е облечен с тъмносин или черен анцуг и тъмно бежови гуменки.

Карал е тъмно вишневочервено колело и е носил сива кофа. Вчера случайни хора са видели кофата и колелото до пречиствателната станция в Шишманци. Близките му са подали сигнал за изчезване в полицията.

Организират се групи да го търсят, който има информация, да се обади в РУП-Раковски. Петър е в неизвестност от 48 часа. Близките му са го търсили по телефона, но му бил изключен.

По-късно стана ясно, че труп на млад мъж е изплувал срещу мястото, където е намерено колелото на изчезналия Петър Кисов, но към момента не е открит изчезналият жител на Раковски.

"Бе кротко момче, помагаше като доброволец в църквата, също така свиреше и на китара", разказаха негови познати. Младият мъж работил като градинар по програма за временна заетост. Поливал градинките и парковете в града. "Много сериозно момче, така се отнасяше и към работата, която му възлагаха", разказват негови познати.

Петър не е женен, живеел с родителите си. Той се грижел за майка си, която е на инвалидна количка.

Припомняме, преди дни бе открит трупа на изчезналия по-рано 20-годишен студент, завърнал се от бригада в САЩ.