ЦСКА с 10 от 10 победи и 48 : 1 голова разлика

Костадин Хазуров и Преслав Йорданов имат общо 20 гола

ЦСКА победи с абсолтно същия резултат 5:1 Вихрен. Преди началото на сезона "армейците" загрях в контрола със санданчани на "Армията" с 5:1.

Същият резултат "червените" постигнаха и в десетия кръг от Югозападната "В" група на терена на Вихрен. Петте гола бяха отбелязани още през първото полувреме. Първото попадение във вратата на ЦСКА след десет кръга бе на сметката на Вихрен. Но това бе автогол на Сашо Бранеков.

Така,че съперниците все още не са вкарали попадение във вратата на "армейците" за първенство. А головата разлика на ЦСКА вече е 48:1. Като 20 от попаденията са на сметката на централните нападатели Костадин Хазуров - 11 и Преслав Йорданов - 9.


В последните мачове се отличиха Йордан Йорданов и Николай Цветков. Цветков се отпуши за първенството през миналия кръг с два гола срещу Беласица при победата с 8:0. Сега, на терена в Сандански отново се отличи с две попадения и вече има четири. Йорадн Йорданов откри резултата на мача в Сандански и това бе неговия шести гол в шампионата. Така двамата с Николай Цветков вече имат 10 гола.



След мача в Сандански старши треньора на "армейците" Христо Янев заяви:"Вихрен игра срещу нас, колкото им позволихме". След всеки мач се смята,че ЦСКА няма сериозни съперници с оглед резултатите, които се получават. Истината е обаче,че "армейците" разполагат с добра резервна скамейка,а през седмицата Христо Янев и неговите помощници провеждат изключителнто сериозна тренировъчна подготовка на професиално ниво от "А" група. И в това се състои разковничето на разгромните победи на "армейците".

В отбора има и колектив. Това си личи по желанието за игра на футболистите. Те не се задоволяват да отбележат два или три гола и да си вземат рутинно поредната победа. Играят за публиката на "червените",която ги следва навсякъде из България.

В следващия кръг ЦСКА приема втория в класирането Витоша (Бистрица). Със сигурност се очаква доста интересен мач.  Няма съмнение,че "армейците" ще използват възможността да направят поредния си рецитал пред възторжените трибуни на "Армията".