Моника Валериева е поредният изгонен съквартирант

Луна и Кичка останаха в Къщата на „Вип Брадър“

Днешните елиминации във  "ВИП Брадър" бяха изцяло женски и много оспорвани. За зрителското одобрение се бореха Луна, Кичка и Моника. Плеймейтката Моника обаче не можа да  събере достатъчно зрителски гласове за да продължи рекламната си кампания наречена участие във „Вип Брадър“.

Моделката сама предрече излизането си. В разговор с приятеля й по-рано днес, тя му каза: "Само да хапна и излизам“. Разговорът бе иницииран от Биг Брадър, за да се чуе с Гаджето си Ицо. Моника беше толкова шашардисана, че в първите 10 секунди не можа да се светне какво става и кой й говори по телефона в изповедалнята. А, когато приятелят й каза „Обичам те“, тя машинално отвърна „мерси“.

Излизането на Валериева натъжи доста от участниците, а Гъмов изрази разочарованието си, че не се е отървал от някой от дразнителите си в спалнята с думите: "Елате вие да живеете с ония двете", визирайки Луна и Кичка.

"Надявам се да съм променила представата на хората за мен. В Къщата намерих много приятели", призна моделката пред водещия Кънчев. Тя поясни, че неин фаворит за голямата награда е Ернестина. Именно нея, Моника спаси от номинация предстоящата седмица.