Син намери 87-годишния си баща пребит до смърт

Крими

13-10-2015, 11:08

Снимка:

©Bulgariautre.bg/архив

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

Старецът е в хематоми, удрян е с твърд предмет

87-годишен мъж, живеещ сам в пловдивското село Чешнегирово, бе открит мъртъв, съобщиха от полицията.
Още при първоначалния оглед на полицията и съдебните медици станало ясно, че мъжът е пребит до смърт. По случая работят криминалисти от Пловдив.


Убитият старец бил вдовец, имал син, с когото не поддържали добри отношения и рядко се виждали, пише БГНЕС. Именно той е открил трупа на баща си след сигнал на съседи, че не са го виждали от няколко дни.


Мъртвият дядо от Чешнегирово е удрян с юмруци и с твърд предмет, а главата му била цялата в хематоми, съобщиха за БЛИЦ източници от разследването. Той е бил удрян жестоко, главата му е била цялата в хематоми. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.


Работи се по две версии. Едната е случайни хора, непознати, вероятно роми, да са влезли за нещо в дома на дядото, той да се е скарал с тях и те да са го нападнали и пребили. Другата е - човекът да е имал стар спор с познат, да са влезли отново в пререкание и опонентът да му е посегнал.


Според първоначалния оглед жертвата е удряна с юмруци и с твърд предмет. Разпитват се съседи, търсят се очевидци. Тялото е откарано в Съдебна медицина Пловдив за аутопсия. Чакат се резултатите, които ще дадат яснота за начина, по който е бил ликвидиран старецът. До този момент няма заподозрян по случая.