Варненци на протест пред фермата за норки

Животът

14-10-2015, 15:09

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Искат да спрат поредното ноемврийско дране

Протест срещу убиването на животни за добив на кожа ще има в събота. Началото е от 12 часа, а мястото - пред фермата за норки в село Любен Каравелово, Варненско.

Организаторите са определили сборен пункт за тръгване - паркинг на магазин Метро, в 11 часа, а на всички желаещи, които нямат възможност за транспорт, ще се търсят начини за превоз.

"Въпреки обществения натиск и множество сигнали, петиции, жалби, писма, публикации - фермите продължават безпроблемно своята чудовищна дейност и се приготвят за дране на животните. Времето определено за дране на норките е ноември. Нямаме много време. От всички нас и вас - хората обичащи истински животните, зависи,дали този ноември ще бъде кървав и дали хиляди животинки, отгледани в плен, ще загинат и ще бъдат одрани с любов, за да са пълни джобчетата на "обичащите ги" с парички. Ще очакваме вашата подкрепа, присъствие и съдействие за да опитаме ЗАЕДНО да предотвратим поредното Ноемврийско Дране и да няма повече Кървав Ноември за обречените на смърт животинки! Благодарим на всички, които ще се включат и ще се борят с нас!", заявяват организаторите.