"Нестле" се присъедини към волейболните национали

Още един солиден спонсор при "лъвовете"

Българска федерация по волейбол обяви, че за Евроволей 2015 към отбора се присъедини нов силен играч. „Нестле България” стана допълнителен спонсор на централата за Европейското първенство по волейбол за мъже.

„Благодарим на „Нестле България” за подкрепата на българския волейбол. Щастливи сме, че имиджът на нашия спорт привлича такива солидни партньори. А обичта, която българите показват към отбора ни, е доказателство, че когато сме заедно, постигаме успехи”, заяви изпълнителният директор на Българска федерация по волейбол Станислав Николов.

В същото време преди около час приключиха репетициите и подреждането на новата хореография за мача с Германия тази вечер. Срещата в зала "Арена Армеец" започва в 20:45 часа.

"Приключиха репетициите и новата хореография за довечера в зала "Арена Армеец". Карловката от родния град на Апостола Васил Левски, любимката на България - Нели Петкова, е вече при нас с ПР екипа си - Сребрена Григорова и Илия Ранков. Тя ще изпълни акапелно химна на България преди началото на мача. Балет Фиоре, DJ Жоро, DJ Мишо, Момчил Манчев /Момо/ и Теди Джорджо сме готови и гарантираме много добро настроение, неповторима атмосфера и положителни емоции в сблъсъка България - Германия! Сърце, душа за отбора и България!", написа DJ Теди Джорджо от профила си във Фейсбук.