Цветан Цветанов: Кметовете на ГЕРБ нямат време за губене, изберете ги на първи тур

Пред публиката Димитър Николов поиска Бургас и региона да станат водещи за страната

Пред погледа на хиляди бургазлии ГЕРБ представи кандидатите си за кметове в областта. Заедно с тях на сцената, разположена пред сградата на Общината застанаха и кандидатите за общински съветници в Бургас.

Така нареченият отбор на ГЕРБ бе представен от председателя на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Пред множеството Цветанов поиска пълна мобилизация и мощна подкрепа за партията още на първия тур от изборите.

„Подкрепете кметовете издигнати от ГЕРБ още на първия тур, защото те нямат време за губене и трябва да започнат работа още на 26-ти октомври. Има много европейски проекти за печелене и средства за  привличане, а ние имаме опита и силата на най-голяма политическа партия и професионализма да развиваме общините”, каза Цветанов.

Той заостри вниманието и върху важността на избора за местен парламент.

„Работата на един кмет става много трудна без подкрепата на общинския съвет. За избор на съветници втори тур няма. За това подкрепете отбора на ГЕРБ в региона”, призова Цветанов.

Той обърна специално внимание на Димитър Николов.

„ Бургас е приятно място за живеене,  защото Димитър Николов предложи на хората среда да работят с Общината. Той не дели хората,  а работи за тях. Това е силата на ГЕРБ, това е промяната, която се води историческа – силна местна власт, силна изпълнителна власт, силно присъствие в Европа”, каза още Цветанов.

Пред публиката Димитър Николов поиска Бургас и региона да станат водещи за страната. Той призова хората да подкрепят кандидатите на ГЕРБ, за да може това да се случи.

След официалната част двамата бяха обградени от публиката и дълго се снимаха и разговаряха с бургазлии.

Кандидатите за кметове и общински съветници направиха същото.

За шоуто пък се погрижи цяла плеяда от звезди, като Любо Киров, Веселин Маринов Deep Zone, , звездите на X-factor Невена Пейкова, дуета Пламен и Иво, Михаела,  Ансамбъл „Българе“ и Тримата тенори.