Жертва на екстрасенса Деси: Започна да ме обарва и да ми къса дрехите!

Последните пострадали от "сеансите" на Велков проговориха

Десислав Велков, по-известен като екстрасенса Деси от Пелово, продължава да издевателства над момичета. Две от жертвите му, заради които отново попадна в криминалните сводки, проговориха в предаването "Господари на ефира“.

"Трябваше да качвам обяви за работа. Той беше през цялото време до мен. Започна да ми мачка ушите. Болезнено беше. Опитах се няколко пъти да се дръпна, но той се приближаваше все повече. Започна да ме обарва навсякъде и да ми къса дрехите, което беше абсурдно. Опитах да си тръгна, той започна да ме дърпа и аз се разкрещях - това ме спаси. Почувствах се унизена... Още имам синини по себе си", разказа една от последните му жертви.

"Този човек от доста време пуска обяви. Попита ме дали мога да боравя с компютър, със смартфони, на колко съм години... Предложи ми 700 лева. Каза, че ще ми направи сеанс, с който да ми пречисти енергията. Хвана ми ушите и започна да ги дърпа нагоре, после настрани... Имах чувството, че ще ги скъса. Изпука ми врата и направи някакъв жест, сякаш взима нещо от мен и го изхвърля“, оплака се другото момиче.

Plevenutre.bg припомня, че на 3 октомври 2015 г. бе подаден сигнал от една от пострадалите. По искане на Районна прокуратура-Пловдив съдът взе постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо 41-годишния Десислав Велков. Срещу екстрасенса от Плевенско са повдигнати три обвинения - за блудствени действия и причинени леки телесни повреди по хулигански подбуди.