Любимата на Владимир Кличко се лекува от депресия

Хейдън Панетиер страда от постродилна депресия и е настанена в клиника

Възлюбената на известния украински боксьор Владимир Кличко, Холивудската актриса Хейдън Панетиер призна, че страда от постродилна депресия. 

Холивудската актриса и звезда на телевизионната поредица "Нешвил" започна лечение в рехабилитационен център за следродилната депресия. 

"Когато говорим за следродилна депресия, в главите ни изниква мисълта:" Изпитвам отрицателни емоции към собственото си дете, и искам да го нараня" Но аз никога не съм изпитвала подобни чувства!" Категорично заяви Панетиер пред портала TMZ.

Освен това, Хейдън призова други жени, страдащи от такива заболявания, без отлагане и незабавно да започнат лечение. "Жените трябва да знаят, че не са сами и че такива центрове наистина помагат" - каза актрисата от Холивуд.

Боксьорът Владимир Кличко и Хейдън се сгодиха в началото на 2014 г., след което планираха да се оженят през лятото на същата година, но по-късно сватбата бе отложена заради събитията в Украйна. Дъщерята на знаменитостите се роди на 9 декември 2014 г.. Бебето се казва Кайей  Евдокия.

Малката се отличава с впечатляващ ръст. "Дъщеря ми Кей е на девет месеца, и растежа й е 88% от нормата за нейната възраст, не заради мен" – Коментира Хейдън в скорошно интервю.

Актрисата призна, че винаги е мечтала за голямо семейство и четири деца. В същото време подчерта, че самата тя все още не е готова за нова бременност и предложи с това да се заеме любия й. "Би било чудесно, ако Влад измисли метод, в който той да забременее и роди сам бебето. Ако има такъв вариант съм готова да се заема с въпроса веднага, няма проблем." Шегува се булката на украинския боксьор.

Кличко и Панетиер се събраха заедно през 2009 г. След като живяха заедно около година и половина през май 2011 г. те обявиха скъсването на отношенията, а в края на 2012 г. се събраха отново.